Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Nowe DOTsim – Błędy i sugestie › Odpowiedz na: Nowe DOTsim – Błędy i sugestie
Błąd z odpowiedzią
Jak na forum klikam „Odpowiedz” to przesuwa mnie tylko do okienka, gdzie mogę napisać wiadomość – nie dodaje nicku osoby, której chciałabym odpowiedzieć, ani nie cytuje… Równie dobrze mogłabym napisać nową wiadomość, bez klikania „Odpowiedz”, a to chyba nie o to chodzi… Zwłaszcza, że nie można zaznaczyć nicku osoby, żeby tylko „małpę” dodać przed nickiem – więc o ile są to proste nicki, to nie ma problemu, żeby je z palca napisać, ale jak są jakieś powykręcane? Trzeba bardzo uważać, żeby literówki nie zrobić…
Błąd z profilem
Cały czas na moim profilu, przy ikonce „znajomych”, mam jedynkę na niebieskim kółku. Nie mogę jej usunąć, choć na wszystkie zaproszenia odpowiedziałam. Jak na nią kliknę, to mam napis „Nie masz oczekujących zaproszeń do znajomych.”. W filtrze „znajomości” mam tylko listę znajomych z możliwością ich usunięcia, więc nie sądzę, żebym tam miała jakąś „nieprzeczytaną notyfikację”. No a w „zaproszenia” mam właśnie ten tekst, że nie mam oczekujących zaproszeń.
Widzę, ze moje „strong”-i poszły się kochać 🙁