Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Pakiety rozgrywki › Co sądzicie o zbliżającym się pakiecie Star wars ? › Odpowiedz na: Co sądzicie o zbliżającym się pakiecie Star wars ?
6 listopada 2020 o 22:09
Uczestnik
Tak wiem data, ale no jako posiadaczka tego pakietu może moja opinia się komuś przyda 🙂
- CAS nie za fajny tak naprawdę podoba mi się tylko fryzurka dla małego dziecka dziewczynki, taki koczek spięty czterema gumkami, używam często, niestety fryzury dla małych dzieci chłopców nadal brak, trochę nie za fajnie ze strony EA
- Tryb budowania nie dodaje przedmiotów mega potrzebnych do rozgrywki, fajnie że w ramach pakietu dodali hazard, tylko że nazywa się sabacc
- Na otoczeniu nie ma żadnych parcel, namioty w których Simowie śpią są na zasadzie króliczych norek, to słabe
- W ramach misji robi się ciągle to samo, niby zdobywa się tą reputację, ale po zdobyciu wysokiego poziomu tej reputacji jest ciągle to samo
- Miecze świetlne i droidy – może i dodają szpanu na dzielni, ale raczej żaden inny Sim nie będzie z tym wszędzie łaził po ulicach
Moja ocena tego pakietu to 6/10 są spoko rzeczy, ale są też i mankamenty tego pakietu
Tydzień temu kupiłam na promocji strangerville i szczerze wolę je bo przynajmniej dodaje ładne i w pełni funkcjonalne miasto w którym Simowie mogą normalnie żyć