Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Pogaduszki › Piszemy tekst piosenki ?
-
AutorOdpowiedzi
-
28 lipca 2019 o 21:02 #72158
Buszujący w ZbożuUczestnikJak tytuł mówi będziemy pisać tekst do piosenki. Oto zasady:
- Najpierw musimy wspólnie zdecydować w jakim języku ją napisać (polski bądź angielski). Później dajemy propozycję o czym będzie, jaki będzie tytuł i kto śpiewa piosenkę – kobieta czy mężczyzna.
- Każda zwycięska propozycja będzie pisana przez uczestników zabawy.
- Propozycje, które nie wygrały ostatnim razem będą miały szanse zostać zrealizowane później, jeśli wygrają głosowanie.
- Tekst piosenki musi oczywiście przestrzegać regulaminu DOTsim.
- Jedna osoba pisze jeden wers.
- Refren jest pisany tylko jeden raz i nie może być, zbyt długi. Jeśli jakaś osoba uzna, że czas, by czas skończyć zwrotkę i zacząć refren, który został już wcześniej napisany po prostu napisze „[refren]”.
Jeśli o czymś zapomniałem to wspomnijcie o tym w komentarzach. Życzę miłej zabawy. ?
28 lipca 2019 o 22:25 #72160
ArtSimUczestnikFajny pomysł. Ja bym wolał mężczyznę, po polsku, ale nie wiem jaką tematykę?
28 lipca 2019 o 23:12 #72161
Zabłąkana PandaUczestnikzgadzam się z ArtSim i może coś chwytliwego tylu Męskie granie?
17 sierpnia 2019 o 15:04 #73115
xxKEBSONxxUczestnikJa bym stworzył coś w stylu wakacyjnego hitu lub jakiś hymn grających w serie The Sims
17 sierpnia 2019 o 17:12 #73116
ArtSimUczestnikA może weźmiemy jakąś piosenkę z The Sims jak np Spotykamy się znowu co idzie zagrać na gitarze w czwórce lub bardziej ukryte jak piosenka „Plumbob (prowadzisz mnie przez mrok)” z opisu-historii plakatów zespołu Bara-Bara
17 sierpnia 2019 o 19:38 #73119
xxKEBSONxxUczestnik@ArtSim Też dobry pomysł
20 sierpnia 2019 o 09:21 #73272
EvaerynthUczestnikJestem za piosenką po polsku, może męski wokal i jakiś wesoły tekst?
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.